Merken van Zenza

Skincare gericht op huidverbetering en huidverjonging.

HydroPeptide - Epigenetische Huidverjonging

Geen fillers of botox, maar een merk gebaseerd op Epigenetica. Maar wat is epigenetica? Onze genen bepalen hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Maar dat is niet alles...Met epigenetische wetenschap kunnen we beïnvloeden hoe genen zich uiten door in wezen genen aan te zetten die cellen signaleren om gezond te handelen en de genen uit te schakelen die dat niet doen. Op deze manier kun je het natuurlijke huidverouderingsproces optimaal vertragen door te Corrigeren, Repareren en te Beschermen


LPG Endermologie - Mechanische bindweefselmassage

Wil jij jouw huid op een natuurlijke manier verjongen dan is LPG® endermologie® de ideale behandeling voor jou. Zelf ben ik een groot voorstander van bindweefselmassage voor het gezicht om de huid te activeren en te verjongen. Helaas is dit een pijnlijke behandeling en ben ik op zoek gegaan naar een  100 % natuurlijke celstimulatie die jouw huid zich jonger laat gedragen op een pijnloze manier.

De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, pakt op wat jouw huid laat liggen als deze ouder wordt. 


Alpha-H - de probleemoplosser


Het Australische merk Alpha-H werkt met een uniek fasesysteem om de allerbeste conditie te creëren voor jouw huid op het gebied van stevigheid, veerkracht en hydratatie. 

Dit fasesysteem bestaat uit 3 stappen: AANSTERKEN (restetten van de huid-barrière)  - AANPAKKEN 
( corrigeren van huid-problemen) – ANTICIPEREN/ PERFECTIONEREN (optimale huidconditie behouden). Door middel van dit fasesysteem werk je op maat en doelgericht.