RevitaLash is uit liefde ontstaan.

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het winperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker. De intensieve en heftige chemotherapiebehandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Ze zagen er dun en breekbaar uit. Samen met andere cosmetische wetenschappers ontwikkelde dokter Brinkenhoff een serum dat de wimpers daadwerkelijk verbeterde. En hij noemde dit product: RevitaLash. De wimpers van Gayle herstelde niet alleen maar werden mooier dan daarvoor.

 

Het verhaal begon dus slechts met 1 product - het oorspronkelijk serum voor het conditioneren van de wimpers - maar heeft daarna geleid tot meerdere producten gericht op het verbeteren en gezond maken van haar, wimpers, wenkbrauwen en hoofdhaar.

RevitaLash zet zich in voor bewustzijn, onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met veel partners op dit gebied samen.

Het belangrijkste ingrediënt van RevitaLash is het BioPeptin Complex® Dit gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde complex komt voor in het werledwijd bekende RevitaLash wimperserum en is rijk aan groene thee extract, peptiden, lipiden, biotine en panthenol. Dit complex helpt het haar te verzorgen, versterken en verzachten terwijl het tegelijkertijd beschermt tegen broosheid en breekbaarheid.

 

Cruelty Free - Vrije van sulfaten - vrij van parabenen - Dermatologisch getest

 

 

 

 

 

OVER MARC INBANE

 

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up srtist, dermatologen en beroemdheden zijn fan. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards.

 

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste> de luxe producten van MARC INBANE. 

MURAD SKINCARE is een merk die ontwikkeld is door een DERMATOLOOG & FARMACEUT. Wanneer je weet hoe een huid werkt en hoe werkstoffen samenwerken ben je in staat een huid te transformeren naar een mooie versie van haarzelf.  MURAD SKINCARE gaat verder waar een ander merk stopt met de opmerking " de simpele waarheid dat jonger leven een keuze is die je elke dag kunt maken".

 

Bij MURAD SKINCARE geloven wij dat de jeugd een weerspiegeling is van hoe je je voelt, hoe je eruit ziet en hoe je leeft. Elk

aspect is net zo verbonden als elke cel in jouw lichaam. Hydratatie (vocht) is volgens DR. Howard Murad het grote

geheim van een jeugdige huid, om die reden hebben alle producten een bijzondere formule om te hydrateren op

cellulair niveau. De behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik zijn in staat iedere huid op

een hoger niveau te brengen ongeacht het huidprobleem variërend van een acne, pigmentstoringen tot een huid

met diepe rimpels.

 

 

APoEm is geboren met  de wil om een zeer persoonlijke en sterke mindfulness tool te delen om je opnieuw te verbinden met jouw dromen en het bereiken van een perfecte balans in het welzijn van geest en lichaam. 

Door AROMATHERAPIE & PHYTOTHERAPIE creëren we een pad om weer te verbinden met jouw goede herinneringen, jouw huid, jouw energie en jouw positieve gedachte. In APoEm is een concept ontwikkeld met natuurlijke transparantie om producten aan te bieden die veganistisch zijn, vrij van gifstoffen, ISO gecretificeerd, cruelty free, minimum 99% natuurlijke origine en eco.

 

APoEm is een sublieme combinatie van Aromatherapie & Bio-plasma Phytotherapie, een concept van schone & veilige huidverzorging, voor elke dag en voor de hele familie.