OVER ScKIN NUTRITION

Huidverjonging creëren van binnenuit!  ScKIN NUTRITION heeft verschillende supplementen die huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, droge huid, rimpels, acne van binnenuit kan verbeteren. Puur, zuiver, vanuit huidkennis en Orthomoleculaire voedingsleer is ontwikkeld. ScKIN NUTRITION past perfect in mijn aanpak om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken. Ik help je graag om te ontdekken welke supplementen bij jouw wensen passen.

OVER REVITALASH

 

Het enige veilige winpergroei-serum dat echt werkt! Revitalash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker.  De intensieve en heftige chemotherapiebehandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Samen met andere cosmetische wetenschappers ontwikkelde dokter Brinkenhoff een serum daad de wimpers daadwerkelijk verbeterde.

 

Het verhaal begon slechts met 1 product maar inmiddels heeft Revitalash een groot assortiment voor het versterken van wimpers, wenkbrauwen, haar en make-up producten. Revitalash zet zich in voor onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met veel partners op dit gebied samen. Het belangrijkste ingrediënt van Revitalash is het BioPeptin Complex. Dit gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde complex is rijk aan groene thee extract , peptiden, lipiden, biotine en panthenol. Het helpt het haar te verzorgen, versterken, verzachten en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Het wimperserum geeft zelfs een krul aan de wimperharen!

 

Cruelty free - Vrij van Sulfaten - Vrij van Parabenen - Dermatologische getest 

 

 

 

 

 

OVER MARC INBANE

 

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artist, dermatologen en beroemdheden zijn fan. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards.

 

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste> de luxe producten van MARC INBANE. 

OVER MURAD

 

MURAD SKINCARE is een merk die ontwikkeld is door een DERMATOLOOG & FARMACEUT. Wanneer je weet hoe een huid werkt en hoe werkstoffen samenwerken ben je in staat een huid te transformeren naar een mooie versie van haarzelf.  MURAD SKINCARE gaat verder waar een ander merk stopt met de opmerking " de simpele waarheid dat jonger leven een keuze is die je elke dag kunt maken".

 

Bij MURAD SKINCARE geloven wij dat de jeugd een weerspiegeling is van hoe je je voelt, hoe je eruit ziet en hoe je leeft. Elk

aspect is net zo verbonden als elke cel in jouw lichaam. Hydratatie (vocht) is volgens DR. Howard Murad het grote

geheim van een jeugdige huid, om die reden hebben alle producten een bijzondere formule om te hydrateren op

cellulair niveau. De behandelingen in combinatie met de producten voor thuisgebruik zijn in staat iedere huid op

een hoger niveau te brengen ongeacht het huidprobleem variërend van een acne, pigmentstoringen tot een huid

met diepe rimpels.