OOLABO

Smart Aesthetics

Vindt jij natuurlijke ingrediënten belangrijk? Maak dan kennis met het Nederlandse merk Oolabo. Mijn favoriet is de Smart Aesthetics lijn - een bo-tox lookalike alleen dan wordt het resultaat op een natuurlijke wijze verkregen


 Alpha-H 

De probleem-oplosser 

Het Australische merk Alpha-H werkt met een uniek fasesysteem om de allerbeste conditie te creëren voor jouw huid op het gebied van stevigheid, veerkracht en hydratatie. 

Cosmedix

Cosmeceutical® 

Een diervriendelijk en vegan-vriendelijk huidverbeteringsmerk die vooral met natuurlijke, hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Er wordt alleen gewerkt met schone formules. Cosmedix werkt met chiraal correcte ingrediënten. Het woord chiraal komt uit de farmaceutische wereld. ‘Chiraal correct’ betekent dat alleen die ingrediënten die elkaar versterken (minimaal 10x werkzamer!) in een product worden verwerkt. 


INIKA Organic

Verlengstuk van SKINCARE

Bij INIKA Organic gebruiken ze alleen 100% natuurlijke, veganistische ingrediënten, getest op veiligheid en zuiverheid. Met de strengste ingrediëntencriteria van elk make-up merk ter wereld is Inika met haar foundations een verlengstuk van Skincare. De producten zijn gecertificeerd biologisch, gecertificeerd dierproefvrij, gecertificeerd veganistisch, gecertificeerd halal en duurzaam geproduceerd.ScKIN Nutrition

Een mooie huid van binnenuit 

ScKIN Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Een mooie huid van binnenuit!

Pune Cosmetics

LET's MAKE UP AND KISS

Het make-up merk Pune is gemaakt door een team met liefde voor het stijlvolle Maastrichtse soigneren. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn dierproef-en parabenenvrij en zijn door eigen topvisagisten samengesteld. Geproduceerd bij gerenommeerde fabrikanten in Italië. De producten hebben een fijne milde samenstelling......easy-to-use.


Marc Inbane

Een mooie huid van binnenuit

Alle producten van MARC INBANE worden met liefde en zorg in eigen huis gemaakt. De meest recente ontdekkingen uit de cosmetische wetenschap en de laatste consumentenbehoeften zijn daarbij leidend. Het premiummerk spant zich non-stop in om het niveau van excellence en innovatie te continueren. Het resultaat mag er zijn: een indrukwekkende collectie met award winning verzorgingsproducten en tanningformules.

Skincare Advies op maat

Welke producten passen bij jou...

Belangrijk is dat bij Zenza een keuze gemaakt kan worden voor een merk, die jou aanspreekt. Bij iedere facial die je boekt, krijg je vrijblijvend advies in producten.

Onze Up Grades

Wil jij meer resultaat na een facial? Wist je dat je bij jouw behandeling extra modules kan bijboeken? LPG Endermologie zone, OxyGeneo ultrasound of een Esthemax masker.