OVER Alpha-H

Alpha-H werd ruim 25 jaar geleden opgericht door Michelle Doherty. Zij leed jarenlang onder een ernstige vorm van acne, die na haar jeugd niet verdween. Rond haar 30e liep ze bij toeval tegen de productformule aan die zij later omdoopte tot “Liquid Gold”. Het product was toen nog in de testfase. Omdat het product glycolzuur bevatte was het lastig om testpersonen te vinden. Glycolzuur was toen nog een werkstof waar zelfs dermatologen destijds nog huiverig voor waren. Michelle’s huid knapte echter voor het eerst in jaren  op en zij was overtuigd van de werking van (fruit)zuren. Haar missie was geboren: Alpha-H meer bekendheid geven en doorgaan met de ontwikkelijk van nieuwe producten. Sindsdien is Alpha-H uitgegroeid tot een wereldwijd toon-aangevend merk op het gebied van fruitzuren; oftewel ‘The Acid Authority”.

De producten en behandelingen zijn inmiddels in ruim 40 landen verkrijgbaar en Liquid Gold is uitgegroeid tot een meervoudige award-winner en internationale bestseller: er worden er wereldwijd elke minuut twee verkocht. De kracht van Liquid Gold zit in de unieke combinatie van een flinke dosis glycolzuur bij een lage pH waarde (2.8). Dit trekt de huidcellen letterlijk uit hun ‘comfortzone’ waardoor zij hard aan het werk gaan. De lage pH waarde zorgt er bovendien voor dat glycolzuur én andere actieve ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. Daarom bevatten al onze producten, waar nodig of functioneel, bewust een lage(re) pH waarde. Onze producten zijn hierdoor in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; snel resultaat voor lange termijn. De producten werken in fases en hebben als eerste de missie om een gezonde pH waarde te realiseren, waardoor de barrièrefunctie van jouw huid wordt hersteld. Als tweede wordt het mogelijk gemaakt om te corrigeren door een lage pH waarde gecombineerd met hoog geconcentreerde werkstoffen. Als laatste willen we natuurlijk dit resultaat vasthouden om vroegtijdige huidveroudering te vertragen. Nieuwsgierig wat Alpha-H voor jou kan betekenen? Vraag ernaar bij jouw afspraak.

OVER HydroPeptide

Geen fillers of botox, maar een merk gebaseerd op epigenetica. Maar wat is epigenetica? Onze genen bepalen hoe we eruitzien en hoe onze huid veroudert. Maar dat is niet alles...Met epigenetische wetenschap kunnen we beïnvloeden hoe genen zich uiten door in wezen genen aan te zetten die cellen signaleren om gezond te handelen en de genen uit te schakelen die dat niet doen. Op deze manier kun je het natuurlijke huidverouderingsproces optimaal vertragen door te Corrigeren, Repareren en te Beschermen. 

 

 

Deze cosmeceutical gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert zo de hydratatie, veerkracht en stevigheid van de huid. Met meer dan 60 peptiden, antioxidant rijke botanische cellen, groeifactoren en Hyaluronzuur is HydroPeptide een merk op basis van Epigentica. Dat wil zeggen dat de wetenschap achter het merk ingrediënten heeft samengesteld die invloed kunnen hebben hoe jouw huid veroudert. HydrpPeptide heeft het vermogen om met epigenetische wetenschap jouw genen te beïnvloeden in hoe ze zich uiten. In feite zet je de genen aan die cellen signaleren om gezond te handelen en de genen uit die negatieve signalen geven zoals afbraak van teveel collageen. Op deze manier kun je het natuurlijke huidverouderingsproces optimaal vertragen door te Corrigeren, Repareren en te Beschermen. 

OVER ScKIN NUTRITION

Huidverjonging creëren van binnenuit!  ScKIN NUTRITION heeft verschillende supplementen die huidproblemen zoals rosacea, psoriasis, droge huid, rimpels, acne van binnenuit kan verbeteren. Puur, zuiver, vanuit huidkennis en Orthomoleculaire voedingsleer is ontwikkeld. ScKIN NUTRITION past perfect in mijn aanpak om huidproblemen en huidveroudering aan te pakken. Ik help je graag om te ontdekken welke supplementen bij jouw wensen passen.

OVER REVITALASH

 

Het enige veilige winpergroei-serum dat echt werkt! Revitalash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum voor zijn vrouw Gayle, die aan het herstellen was van borstkanker.  De intensieve en heftige chemotherapiebehandelingen hadden haar wimpers beschadigd. Samen met andere cosmetische wetenschappers ontwikkelde dokter Brinkenhoff een serum daad de wimpers daadwerkelijk verbeterde.

 

Het verhaal begon slechts met 1 product maar inmiddels heeft Revitalash een groot assortiment voor het versterken van wimpers, wenkbrauwen, haar en make-up producten. Revitalash zet zich in voor onderzoek en onderwijs op het gebied van borstkanker en werkt met veel partners op dit gebied samen. Het belangrijkste ingrediënt van Revitalash is het BioPeptin Complex. Dit gepatenteerde en wetenschappelijk ontwikkelde complex is rijk aan groene thee extract , peptiden, lipiden, biotine en panthenol. Het helpt het haar te verzorgen, versterken, verzachten en beschermt tegen broosheid en breekbaarheid. Het wimperserum geeft zelfs een krul aan de wimperharen!

 

Cruelty free - Vrij van Sulfaten - Vrij van Parabenen - Dermatologische getest 

 

 

 

 

 

OVER MARC INBANE

 

MARC INBANE is een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica en geliefd bij een groot publiek. Diverse invloedrijke modehuizen, hair & make-up artist, dermatologen en beroemdheden zijn fan. MARC INBANE is inmiddels bekroond met verschillende awards.

 

MARC INBANE biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste> de luxe producten van MARC INBANE.