Tarieven bij Zenza


 

Bij Zenza kun je verschillende behandelingen ondergaan en combineren. Ons advies voor huidverjonging is de mechanische bindweefselmassage van LPG Endermologie te combineren bij de facials. 

Try Out Facial 45 minuten 47 euro

De TRY & OUT FACIAL is een behandeling op maat afgestemd op jouw huidtype, huidconditie en huidwens. Na een intensieve reiniging, verwijderen we onzuiverheden van de huid. Tijdens een masker worden decolleté, schouders en nek gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging op maat 

Glow Facial 60 minuten 65 euro

De Glow behandeling egaliseert de huidstructuur en verfijnt lijntjes. Dit is de perfecte eerste kennismaking met enzymatische peelingen. In deze behandeling wordt de intensiteit van de peeling afgestemd op huidtype en huidconditie. Na de peeling is er een keuze voor een de-stress massage of ontspanningsmassage. Een activerend masker op maat wordt toegepast en daarbij zou evt extra een led therapie kunnen worden ingezet. Een GLOW voor de huid, jouw huid straalt is egaler en heeft minder rimpels. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging op maat. 

Customized Facial 60 min 75 euro

De Customized behandeling is een behandeling op maat. Dit is een echte huidverjongende behandeling met twee  peelingen, epileren, huidverjongende gelaatsmassage en een de-stress schouder en nekmassage.  Deze behandeling heeft een focus op het stimuleren van de collageen-aanmaak. Een oppepper voor de huid, jouw huid straalt is egaler en heeft minder rimpels. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging op maat. 

Onze facials

Wil jij weten welke behandeling voor jij het meeste geschikt is? Boek dan een tijd en bespreek jouw wensen in de salon.

Intense Facial 60 min 95 euro

De Intense behandeling heeft 1 doel; Verjongen zonder Ingrepen. Dit is de ultieme huidverjongende behandeling met twee  peelingen, alginaatmasker, huidverjongende bindweefselgelaatsmassage en een de-stress schouder en nekmassage.  Deze behandeling heeft een focus op het stimuleren van de collageen-aanmaak. Een mooimaker voor de huid, jouw huid straalt is egaler en heeft minder rimpels. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging op maat. 

Dermaplaning 60 min 79 euro

Dermaplaning is Hot, het is een trend uit Amerika waarbij donshaartjes en dode huidcellen met een chirurgisch gesteriliseerd mesje van de huid worden gehaald.

In het begin een bijzondere ervaring omdat je huid super zacht daarna aanvoelt, werkstoffen worden beter opgenomen en je huid krijgt een gezonde glow.

 

In de behandeling is een Enzymatische peeling verwerkt en wordt er een speciaal masker gebruikt.

 

Chemische peeling 60 min 85 euro

 De peelingen van Apha-H bevatten Alpha en Beta Hydroxy zuren en deze werken in de eerste plaats polijstend op de bovenste verhoorde huidlaag. Het helpt bij het afstoten van dode huidcellen waarna het een nieuw laagje eronder onthult door in te werken op het stratum corneum (de buitenste huidlaag). Normaal, intact stratum corneum bestaat uit dicht opeengepakte lagen dode huidcellen die stevig aan elkaar zijn gehecht. Glycolzuur maakt deze verbindingen los. Het opgeloste ‘lijm’ door glycolzuur zorgt ervoor dat buitenlagen met dode huidcellen eenvoudig kunnen worden verwijderd. Aangezien glycolzuur minuscuul is, kan het hiernaast dieper in je huid komen waar het serieus werk verricht. Glycolzuur stimuleert fibroblasten (cellen in dermis die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur) in de dermis om grotere hoeveelheden collageen te produceren. Met een hogere collageenproductie voelt de huid steviger aan en worden fijne lijntjes en rimpels tot een minimum beperkt. Je huid zal ook zachter aanvoelen, meer stralen en er egaler uitzien. 

 

Alpha-H heeft meerdere peelingen en de peeling zal op maat toegepast worden. LPG Endermologie per minuut 2 euro 


❖ GLOW 15 min  Doel: opvullen en zuurstof in de huid brengen
❖ EYE & LIPS 15 min Doel: anti-aging, rimpelreductie (opvullen)
❖ DETOX 20 min Doel: draineren
❖ TOTAL EYE 20 min Doel: rimpelreductie (opvullen), draineren en remodeleren
❖ DÉCOLLETÉ BUST 25 min Doel: verstevigen en liften
❖ AGE-AGING OPVULLEN 30 min  Doel: rimpels opvullen
❖ AGE-AGING VERSTEVIGEN 30 min Doel: huidversteviging
❖ AGE-AGING SCULPTING 30 min Doel: contouren verfijnen
❖ ANTI-AGE BEHANDELING 35 min
❖ CELREGENERATIE 65 min
 

Extra modules 

Deze kun je bij jouw gekozen facial boeken.

Brows

Eileren en Shapen Brows 15 euro
Waxen 8 euro
Henna Brows treatment 30 euro
Rectoficil 14 euro

Make-up

Basis make-up 15 min 15 euro
Make-up advies op maat 60 min 59 euro
Bruidsmake-up inclusief proefmake-up 110 euro

LPG Endermologie

Maatwerk per zone 10 min 20 euro

Waxen

Bovenlip en kin 20 euro
Bovenlip 8 euro