Tarieven bij Zenza


 

Bij Zenza kun je verschillende behandelingen ondergaan en combineren. Ons advies voor huidverjonging is de mechanische bindweefselmassage van LPG Endermologie te combineren bij de facials. 

Try Out Facial

45 min. / €47,-

 

De TRY & OUT FACIAL is de kennismakingsbehandeling afgestemd op jouw huidtype, huidconditie en huidwens. Na een intensieve dubbele reiniging vindt er een anamnese plaatst om het huidtype te bepalen en de huidconditie. De peeling wordt afgestemd op de huidconditie en de wenkbrauwen worden in model gebracht. Tijdens een masker worden decolleté, schouders en nek gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging inclusief SPF op maat.
 

Glow Facial

60 min. / €65,- 

 

De Glow behandeling geeft jouw huid direct een gezonde glas, egaliseert de huidstructuur en verfijnt lijntjes. In deze behandeling wordt de intensiteit van de peeling afgestemd op huidtype en huidconditie. Na de peeling is er een keuze voor een de-stress massage of ontspanningsmassage. Een activerend masker op maat wordt toegepast en daarbij zou evt extra module LPG Endermologie (mechanische bindweefselmassage) of Ultra Sound (insluizing van werkstoffen) kunnen worden ingezet. Een GLOW voor de huid, jouw huid straalt is egaler en heeft minder rimpels. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en SPF. 

Customized Facial

60 min. / €75,-

De Customized behandeling is een behandeling die intensiever is op het vlak huidverjonging. In deze behandeling wordt er goed gekeken naar wat de huid nodig heeft wat zij laat liggen, dit kan meer stevigheid zijn om meer comfort. De focus is op het stimuleren van de collageen-aanmaak. Na een dubbele reinging, peeling, epileren wordt er een stimulerende bindweefselmassage gegeven. Een beautybooster in de vorm van een ampul geeft de huid extra werkstoffen. Tot slot een masker op maat. Dit is een oppepper voor de huid, jouw huid straalt is egaler en heeft minder rimpels. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en SPF. 

Intense Facial 60 min 95 euro

60 min. / €95,- 


De Intense behandeling heeft 1 doel; Verjongen zonder Ingrepen. Dit is de ultieme huidverjongende behandeling met twee  peelingen, alginaatmasker, huidverjongende bindweefselgelaatsmassage en een de-stress schouder en nekmassage.  Deze behandeling heeft een focus op het stimuleren van de collageen-aanmaak. Een mooimaker voor de huid, jouw huid straalt is egaler en heeft minder rimpels. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging op maat. 

Dermaplaning

60 min. / €79,- 

Dermaplaning is Hot, het is een trend uit Amerika waarbij donshaartjes en dode huidcellen met een chirurgisch gesteriliseerd mesje van de huid worden gehaald.

In het begin een bijzondere ervaring omdat je huid super zacht daarna aanvoelt, werkstoffen worden beter opgenomen en je huid krijgt een gezonde glow.

 

In de behandeling is een Enzymatische peeling verwerkt en wordt er een speciaal masker gebruikt.

 

Chemische peeling 60 min 85 euro

60 min. / €85,- 

De peelingen van Apha-H bevatten Alpha en Beta Hydroxy zuren en deze werken in de eerste plaats polijstend op de bovenste verhoorde huidlaag. Het helpt bij het afstoten van dode huidcellen waarna het een nieuw laagje eronder onthult door in te werken op het stratum corneum (de buitenste huidlaag). Normaal, intact stratum corneum bestaat uit dicht opeengepakte lagen dode huidcellen die stevig aan elkaar zijn gehecht. Glycolzuur maakt deze verbindingen los. Het opgeloste ‘lijm’ door glycolzuur zorgt ervoor dat buitenlagen met dode huidcellen eenvoudig kunnen worden verwijderd. Aangezien glycolzuur minuscuul is, kan het hiernaast dieper in je huid komen waar het serieus werk verricht. Glycolzuur stimuleert fibroblasten (cellen in dermis die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur) in de dermis om grotere hoeveelheden collageen te produceren. Met een hogere collageenproductie voelt de huid steviger aan en worden fijne lijntjes en rimpels tot een minimum beperkt. Je huid zal ook zachter aanvoelen, meer stralen en er egaler uitzien. 

 

Alpha-H heeft meerdere peelingen en de peeling zal op maat toegepast worden. LPG Endermologie

€2,- Per min.


❖ GLOW 15 min  Doel: opvullen en zuurstof in de huid brengen
❖ EYE & LIPS 15 min Doel: anti-aging, rimpelreductie (opvullen)
❖ DETOX 20 min Doel: draineren
❖ TOTAL EYE 20 min Doel: rimpelreductie (opvullen), draineren en remodeleren
❖ DÉCOLLETÉ BUST 25 min Doel: verstevigen en liften
❖ AGE-AGING OPVULLEN 30 min  Doel: rimpels opvullen
❖ AGE-AGING VERSTEVIGEN 30 min Doel: huidversteviging
❖ AGE-AGING SCULPTING 30 min Doel: contouren verfijnen
❖ ANTI-AGE BEHANDELING 35 min
❖ CELREGENERATIE 65 min
 

OxyGeneo

60 min. / €125,- 


OxyGeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing dat 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert. Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit. 

Skin Firmer Facial Smart Aesthetics

60 min. / € 95,- 

 Nieuw bij Zenza, de Skin Firmer van Smart Aesthetics. Dit is een all-in one facial waarbij ontspanning & stimulering elkaar afwisselen. Na deze facial zie je direct dat de poriënstructuur is verfijnd en dat de huid er meer ontspannen uitziet, het geheim zit dan ook in de samenstelling van de producten. De Smart Aesthetics producten hebben de kracht het effect van botox na te bootsen maar dan op een natuurlijke manier. In deze behandelingen worden meerdere intensieve modules gecombineerd zoals een Alpha-hydroxy peeling, bindweefselmassage en een stimulerend masker. Uiteraard worden de wenkbrauwen geëpileerd en zit er een de-stress nek-schoudermassage bij inbegrepen. 

 

Extra modules 

Deze kun je bij jouw gekozen facial boeken.

Brows

Eileren en Shapen Brows 15 euro
Waxen 8 euro
Henna Brows treatment 30 euro
Rectoficil 14 euro

Make-up

Basis make-up 15 min 15 euro
Make-up advies op maat 60 min 59 euro
Bruidsmake-up inclusief proefmake-up 110 euro

LPG Endermologie

Maatwerk per zone 10 min 20 euro

OxyGeneo

Module UltraSound insluizen van werkstoffen
Module Radio Frequentie

Waxen

Bovenlip en kin 20 euro
Bovenlip 8 euro